top of page

Välkommen till Nilla's Healing & Harmoni

Healing, medialvägledning, djurkommunikation

Jag heter Pernilla Ahnbo men kallas för Nilla och arbetar som healer, medium och djurkommunikatör. Jag håller till i Kållered men vissa tjänster kan man få på distans och jag kan även komma till er mot reseersättning.

 

Man kan säga att jag halkade in på det här med healing och mediumskap på ett bananskal. Jag har varit svårt sjuk i bland annat fibromyalgi och ME (myalgisk encefalomyelit) i över tio år.

Egentligen började allt med att vi flyttade till ett nytt hus utan trappor inomhus eftersom jag var för sjuk för att orka gå i trappor. När vi hade flyttat in i vårt nya hus började det ganska snart hända saker som inte riktigt gick att förklara bort med tvärdrag, knarr i golv och missljud i vattenledningar. 

Jag blev mer och mer nyfiken på allt som hände här hemma så jag började gå en kurs i personlig och medial utveckling. Eftersom min mediala sida nu var under utveckling så hittade jag även till lite "andliga" sammankomster där jag vid ett tillfälle sprang  på en massör som själv hade fibromyalgi och därför förstod hur svårt det var att bara gå och få massage när man har ont överallt. Att hon även gav healing var bara en extra bonus.

 

Nu visade det sig att healingen var väldigt effektiv och jag mådde sakta bättre än jag gjort sedan jag först blev sjuk. Samtidigt så fick jag flera budskap om att jag själv borde ge healing så då påbörjade jag även min utbildning till healer.

 

Idag är jag tacksam för att jag fick så tydliga budskap att det var dags för mig att ta steget ut i det okända så att jag kan få dela med mig av healingens energier och för all del även att få hjälpa till med budskap från andevärlden. Jag är certifierad healer, medium och djurkommunikatör.

bottom of page